ЈАВНА ТРИБИНА PDF Печати
Вести

polenka0logoЕУ ФОНДОВИТЕ - МОЖНОСТ ИЛИ ПРЕДИЗВИК ЗА ЛОКАЛЕН РАЗВОЈ

Трибината е во рамките на проектот на Инситутот за Демократија „Социетас Цивилиц - Скопје: „Зајакнување на цицилното општество преку градење на капацитетите, промовирање на локалниот развој преку поголема искористеност на ЕУ фондовите“.

Трибината ќе се одржи во Демир Хисар на 07 јули, а предавачи се проект координатори на Институтот, професори од правните науки и новинари.

Еднодневната трибина ќе се одржи во ресторантот „Чичко Таљо“ со почеток во 11:00 со логистичка поддршка на  невладината организација „Поленка“ од Демир Хисар.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер