Во медиумите за нашиот проект Печати
Вести
онлајн издание на ФОКУС

Проект „Откривање на скриените атракции":

Да ги поврземе луѓето од две земји

и на патување низ недопрена природа

Проект „Откривање на скриените атракции“: Да ги поврземе луѓето од две земји и на патување низ недопрена природа


logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС