Телма Телевизија за проектот „Откривање на скриените атракции" PDF Печати
Вести

За нашиот проект, за убавините на двата региони и за она што ќе донесеме на глобалната туристичката мапа за одржлив туризам, на ТЕЛМА Телевизија од гостувањето на Љубица Ангелкова - ПР на проектот.

Видео запис превземен од Телма Телевизија

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер