Состанок со партнерите од Албанија во Тирана Печати
Вести

Discovering hidden attractions is in Tirana, Albania (16.03.2021)

Работиме заедно на последните детали околу конечното дефинирање во нашиот проект кој ги открива скриените атракции во Демирхисарско и во Клос.

Проектот е во рамките на CBC N. Macedonia & Albania Program, поддржан од ЕУ

IPA II CBC Programme - Republic of North Macedonia & Republic of Albania

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС