„ЦРТАЈ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК“ PDF Печати
Вести

.

mural-posveten-na-petre-m-andreevski

.

Вториот мурал посветен на Петре М. Андреевски кој ќе ја краси источната страна на

Домот на културата, дело на уметникот, Дијана Колонџоска и нејзините ученици од

СОУ „Крсте П. Мисирков“, Демир Хисар. Муралот е проект во рамките на конкурсот

„ЦРТАЈ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК“, поддржан од Министерството за култура.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер