ЕВН известување за прекин на снабдување со ел. енергија PDF Печати
Вести

evn

Почитувани,

Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека на ден 14.10.2022 г. во период од 9.10 до 14.15 ч без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од с. Смилево и манастир Смилево.

Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.


ПО-РЦУК Демир Хисар

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер