РЕНОВИРАНИ КОМПЛЕТНО ТОАЛЕТИТЕ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА „ИЛИНДЕН“ PDF Печати
Вести

18.10.2022

.

renovirani-toaleti-vo-domot

.

По повеќе од 35 год., комплетно се реновирани и конечно ставени во функција тоалетите во Домот на културата, место каде што во духот на традицијата и фолклорните вредности се приредуваат незаборавни и врвни културни настани и манифестации.
.
Подобрени се и осовремени условите за работа, и тоа:
✅ Нова санитарна опрема;
✅ Нова ПВЦ дограма;
✅ Ново осветлување;
✅ Оспособен водовод и канализација;
✅ Обработени ѕидови и под.
.
renovirani-toaleti-vo-domot-1
.
- Инвестираме во нов и модерен Демир Хисар, а тоа се покажа деновиве каде што се изврши реновирање на тоалетите во просториите на Домот на културата, а во пресрет на Годишниот концерт на КУД „Илинден‟, Демир Хисар. Наш приоритет е да ги подобруваме условите, но и активно да придонесуваме за поквалитен развој во областа на културата во нашето општество, бидејќи таа е основата и фундаментот за промоција и афирмација за нашата општина, истакна градоначалникот Најдовски.


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер