Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЕКО АКЦИЈА – РАСЧИСТЕНИ ДИВИ ДЕПОНИИ

Општина Демир Хисар во соработка со Јавното комунално претпријатие, реализира акција за расчистување на диви депонии.Како што информираа надлежните, односно ЈКП „Комуналец“, се работи на собирање на отпадот од огромни диви депонии на територијата на општината..Градоначалникот Најдовски, ја поздрави еко акцијата и апелира до сите граѓани, одговорно, совесно и правилно да го фрламе отпадот за […]

Skip to content