Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ПРОЕКТ: “10 ЗА ДЕМИР ХИСАР”

Почитувани граѓани на Општина Демир Хисар, Локалниот економско-социјален совет на Општина Демир Хисар реализира проект “10 ЗА ДЕМИР ХИСАР”. Проектот “10 ЗА ДЕМИР ХИСАР” е поврзан со предизборните активности кои ги реализираат политичките партии во пресрет на парламентарните избори за

Повеќе »

Јавен повик за одржување на јавна расправа, јавна презентација и стручна расправа, КО Стругово

Општ јавен повик за одржување на јавна расправа, јавна презентација и стручна расправа по Урбанистички план за подрачја и градби од државно значење за изградба на површинскисоларни и фотоволтаични електрани -градби за производство на електрична енергија од обновливи со моќност

Повеќе »

Јавен повик до евидентирани невработени лица

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ (АВРСМ), и Договорот за соработка Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП)  и општина Демир Хисар, во рамките на Оперативниот план за активни програми и

Повеќе »

Јавен повик за работно ангажирање – Јавни работи

Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2022 година, за  Мерка 6: Програмата за работно ангажирање – Јавни работи, финансирана од Буџетот на  Агенцијата за вработување и општина

Повеќе »

ЈАВЕН ПОВИК – Општина Демир Хисар

. Почитувани, . Ве покануваме да присуствувате на свеченото отворање на научно – едукативната „Демирхисарска летна школа, 2022 година“, 5та по ред оваа година, која повторно се враќа под покровителство на Општина Демир Хисар и ќе се одржи од 7.

Повеќе »

Јавен Повик за формирање на Иницијативен одбор за формирање на Локално собрание на млади

 – Прилог бр.1-Образец на пријава за номинација  – Прилог бр.2 Образец на изјава за согласност корстење лични податоци  – Прилог бр.3 Образец на изјава за прифаќање на номинацијата

Повеќе »
Skip to content