Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
ТРАДИЦИОНАЛНО ФРЛАЊЕ НА СВЕТИОТ КРСТ ВО ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

20.1.2022

.

vodici-2022-1

Повеќе...
 
Список на недоставени решенија и опомени за комунална такса и данок на имот за 2021 PDF Печати

Им се сопштува на сите физички и правни лица кои се даночни обврзници по основ на данок на имот и комунална такса, на кои не им било доставено решение,или од било кои причини не добиле решение со соодветно задолжение за 2021 година и опомени за заостанат долг за данок на имот за периодот заклучно со 2020 година и опомени за заостанат долг за комунална такса заклучно со 2021 година, во рок од 15 дена од денот на објавувањето на соопштението,да се јават во Одделението за финансиски прашања во општина Демир Хисар на ул. Битолска бб, за подигање на даночните решенија.

            Списоците со недоставени решенија и опомени се објавени на огласна табла во просториите на општина Демир Хисар, како и на официјалната веб страна www.demirhisar.gov.mk

            Со објавеното соопштение, доставата на решенијата се смета за уредна и сите негативни последици што можат да настанат од неподигањето на решението, паѓаат на товар на самата странка.

.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА

РАКОВОДИТЕЛ

Влатко Станковски

.

Превземи:

- Список на недоставени Решенија комунална такса 2021 г.  и не доставени  Опомени за 2021 г.

- Список на недоставени Решенија данок на имот 2021 г.  и не доставени  Опомени за 2020 г.

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ PDF Печати

ПРАЗНУВАЊА

11.1.2022

.

soopstenie-vasilica2022

Повеќе...
 
Информација за обесштетување од природна непогода град PDF Печати
obestetuvanje informacija small
Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 4-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

23.12.2021

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 266

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер