Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Оглас за пројавување на интерес

Општина Демир Хисар согласно Законот за локална самоуправа, член 22, став 3 и став 5  (Сл.весник на Република Северна Македонија бр.5 од 29 јануари, 2002 година) и Одлука бр.17-944/11 од 27.07.2022 Општина Демир Хисар објавува: . ОГЛАС ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС

Повеќе »
Skip to content