Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ООУ „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“, С. ЖВАН.

Денес, во организација на ООУ „Браќа Миладиновци“ и Општина Демир Хисар, се одбележа патрониот празник на основното општинско училиште, со културно – уметничка програма подготвена од страна на учениците и нивните наставници. Градоначалникот Најдовски, им го честита патрониот празник и изрази благодарност до директорот на училиштето, Никола Крстевски и до целиот просветен кадар што го […]

Skip to content