Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ПЕТТАТА ТРАДИЦИОНАЛНА ДЕМИРХИСАРСКА ЛЕТНА ШКОЛА ОТВОРЕНА ЌЕ БИДЕ ЗА ИВАНДЕН

Градоначалникот на Општина Демир Хисар, Никола Најдовски, беше домаќин на првата службена средба со дел од членовите на Научно – организациониот одбор на Демирхисарската летна школа. Научниот рааководител на Школата, проф. д-р Сашо Цветковски, дописен член на МАНУ и научен советник во Центарот за истражување на културното наследство при МАНУ и членовите на Одборот отец […]

Skip to content