Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Врз основа на член 52  од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар („Службен гласник на Општина Демир Хисар “ бр.3/02) се донесува: . Р Е Ш Е Н И Е За свикување на ИТНА седница на Совет на Општина Демир Хисар Седницата ќе се одржи на 21.04.2022 година (четврток), со почеток во 9 […]

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО ПРЕСРЕТ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Под координација на градоначалникот Никола Најдовски, денес се организираше хуманитарна активност, а во пресрет на големиот христијански празник, Велигден. Традиционално, хуманитарната активност се спроведува од собраните финансиски средства од хуманитарниот меѓуинституционален турнир во мал фудбал под покровителство на општината и градоначалникот, седми по ред оваа година. Претставници од натпреварувачките екипи од јавни претпријатија и установи […]

Skip to content