Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ДНЕВЕН РЕД ЗА 17. СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Врз основа на член 53  од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар („Службен гласник на Општина Демир Хисар “ бр.3/02) се донесува: . РЕШЕНИЕ За свикување 17-та седница на Совет на Општина Демир Хисар Седницата ќе се одржи на 21.12.2022 год. (среда), со почеток во 11 часот  Во салата за состаноци во Домот […]

Skip to content