Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА

Градоначалникот Никола Најдовски, од негово лично име и од името на сите вработени во локалната самоуправа, упатува честитки по повод Новогодишните и Божиќните празници, со искрени желби за добро здравје, лична, семејна и општествена благосостојба, радост, љубов, спокој, меѓусебна почит, просперитетна иднина и среќен живот на сите.

Skip to content