Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЕВН известување за прекин на снабдување со ел. енергија

Почитувани, Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека на ден 26.01.2023 г. во период од 9.00 до 14.30 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат  корисниците од  населба Мургашево, с.Кутретино, с.Суводол, Манастир Демир Хисар, АБ Солар, Комуналец  Демир Хисар.Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија. […]

Skip to content