Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

Во работниот кабинет на градоначалникот, се реализира продуктивна и суштински значајна средба, а на којашто, следствено на тоа, се потпиша и Меморандум за соработка помеѓу Центарот за креативни индустрии – НЕБО и Даниела Цветаноска, локална координаторка на Националаната платформа за женско претприемништво во Пелагонискиот регион.  Градоначалникот Најдовски ја поздрави иницијативата и епилогот што резултира со потпишување на […]

Skip to content