Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Литературен конкурс за поезија по повод Светскиот ден на жената “8-ми март”

Дом на култура “Илинден” Демир Хисар Право на учество имаат учениците од општинските училишта кои се групирани во три категории: од I до V одделение, VI до IX одделение и I до IV година Конкурсот трае од денес 02.02 до 23.02.2024 година Ги очекуваме вашите творби!!

Skip to content