Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Доставени хуманитарните пакети од Деветтиот меѓуинституционален фудбалски турнир

На 30.05.2024 година, под координација на градоначалникот Никола Најдовски, се спроведе и реализира хуманитарната активност, традиционално, од обезбедените финансиски средства од хуманитарниот меѓуинституционален турнир во мал фудбал под покровителство на градоначалникот, деветти по ред оваа година. Вработени во локалната самоуправа се мобилизираа и успешно доставија социјални пакети со храна – прехранбени производи, а кои се […]

Skip to content