Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Известување за реконструкција ЈЗУ Здравствен дом Демир Хисар

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека во периодот од 11.06.2024 година ќе се изведуваат градежни активности на локацијата ул. „Битолска“ бб Демир Хисар за реализација на проектот Реконструкција ЈЗУ Здравствен дом Демир Хисар. Градежните работи ги изведува фирмата„Ленди Груп“ ДООЕЛ Скопје, а инвеститор е Министерство за финансии. Овој проект се реализира со средства од Меѓународната банка […]

Skip to content