Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

СВЕЧЕНО ОТВОРЕНА 7та ДЕМИРХИСАРСКА ЛЕТНА ШКОЛА 2024

По завршувањето на светата архиерејска литургија, а по повод големиот православен празник Рождество на чесниот славен Пророк, Претеча и Крстител Господов Јован-Иванден, во конаците на манастирот Св. Јован Претеча Слепче, денеска со пригодна свеченост беше одбележан почетокот на 7та Демирхисарска летна школа. На свеченоста присуствуваа игуменот отец Серафим, свештеникот Тони Смутковски, сестринството на манастирот, градоначалникот […]

Skip to content