Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Бесплатен превоз за време на летниот период

Бесплатен превоз за време на летниот период. Започнувајќи од 28 јуни 2024 година, и оваа година Јавното претпријатие ДЕХИ Транс Демир Хисар, воведува бесплатен превоз за жителите на пооддалечените населени места во Општина Демир Хисар, секој петок до 31 август 2024 година. Дополнителни информации на 078 276 680.

Skip to content