Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

City Caffe

Одлично концепиран локал со посебен шарм, со услужен персонал, прекрасен амбиент и одлично кафе!

Адреса: Ул. Битолска бр. 3/1, Демир Хисар (Google Maps)
Лице за контакт:
Ромео Матевски, тел. бр. +389 72 225 280;
Стефани Матевска, тел. бр. +389 78 306 984
капацитет од 120 места за седење
Работно време:
– понеделник-четврток и недела: 08-24ч.
– петок – сабота: 08-01ч.
Facebook: Cíty Club-Caffé
Инстаграм линк: city__caffe
Skip to content