Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Џип Турнеја

На оваа веќе традиционална спорстко-рекреативна манифестација учесвуваат голем број на вљубеници на OFF ROAD со различни теренски возила, како од земјава, така и од странство. Се вози на различни релации по падините на демирхисарските планини. Традиционално почетокот е од Градскиот плоштад „Осми септември“ во Демир Хисар, а завршува со заеднички ручек на учесниците.

Skip to content