Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ДНЕВЕН РЕД ЗА 11. СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 11-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

СЕДНИЦАТА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 27.6.2022 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК), СО ПОЧЕТОК ВО 8.30 ЧАСОТ ВО САЛАТА ЗА СОСТАНОЦИ

ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА ИЛИНДЕН, ДЕМИР ХИСАР

.

– Усвојување на записнк од 10. седница на Совет на Општина Демир Хисар

.

ДНЕВЕН РЕД

(преземи тука)

Skip to content