Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Гостилница На Валајци

Природата свири музика за оние кои знаат да слушаат, дава слика за оние кои гледаат!

Место кое пружа мир, спокој, исполнетост!

Локација: с. Слоештица, Демир Хисар (Google Maps)
Контакт телефон: +389 (0)71 334 550, +389 (0)78 416 945
Instagram: линк
Facebook page: линк
Skip to content