Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Гостилница ТИПСО

Ве очекуваме во пријатен амбиент и добра храна!!!

Храна

Сместување

Локација: Битолска бб, Демир Хисар (Google Maps)
Телефон: +389 (0)47 276 201,
Facebook page: линк
Skip to content