Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
Here we are PDF Печати
Both Municipalities, Demir Hisar from North Macedonia and Klos from Albania partnered with local NGOs, APG and FLAG to create joint travel products offering their logistics and networking. A "two countries - one trip" strategy was
developed so all stakeholders can unify their efforts in building a single destination!
Повеќе...
 
ИН МЕМОРИАМ: НАЌЕ СТОЈАНОВСКИ (7. април, 1950 - 14. мај, 2021) PDF Печати

15.05.2021

.

Обраќање на градоначалникот Стојановски по повод смртта на поранешниот пратеник од Демир Хисар, Наќе Стојановски, во повеќепартискиот македонски парламент, на Комеморативната седница која се одржа во големата сала во Домот на културата „Илинден“, Демир Хисар.

.

komemorativna-sednica-po-povod-smrtta-na-nake-stojanovski

Повеќе...
 
Телма Телевизија за проектот „Откривање на скриените атракции" PDF Печати

За нашиот проект, за убавините на двата региони и за она што ќе донесеме на глобалната туристичката мапа за одржлив туризам, на ТЕЛМА Телевизија од гостувањето на Љубица Ангелкова - ПР на проектот.

Видео запис превземен од Телма Телевизија

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС

 
Откривање на скриените атракции на националниот сервис, МТВ PDF Печати

Discovering hidden attractions is at Македонска Радио Телевизија (МРТ).

Гостувањето на Емилиа Героска - проектнa менаџерка на проектот Откривање на скриените атракции на националниот сервис, МТВ

Видео запис превземен од националниот сервис, МТВ

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС

 
За нас и нашиот проект на порталот Inovativnost PDF Печати

Discovering hidden attractions

Ги откриваме скриените атракции

на Демир Хисар и Клос со поддршка на ЕУ


logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 4 од 263

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер