Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Почитувани,

Поради најавените врнежи од дожд, Фестивалот „Велигденски фолклорни средби”, ќе се одржи во спортската сала „Јордан Пиперката” во Демир Хисар, со почеток во 11:00 часот.

.

Ве очекуваме!

Skip to content