Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ПЧЕЛАРСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ МЕДЛИКА МЕД

Можност за секој посетител или турист да купи природен демирхисарски планински мед и други производи од пчелите.

Председател на здружение Медлика МЕД:

Александар Цветкоски, тел. 071 580 371

Facebook page: Медлика Мед 

Skip to content