Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Ресторан Чичко Таљо

Храна

Сместување

Локација: ул. Битолска бб, Демир Хисар (Google Maps)
Телефон: +389 (0)47276941
Facebook page: линк
Skip to content