Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Ресторан Костенче

smart

Понуда со претходна резервација (најава): питулици, бакрданик, ѓомлезе, макало со суви пиперки, ајвар, храна печена во фурна или под вршник по желба и сите видови скара на жар.

smart
All-focus

Лице за контакт: Снежана Милошевска

Локација: с. Смилево, Демир Хисар (Google Maps)

Резервации на телефон: 078 479 252, 078 476 194,

Facebook Page: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063616536924

Skip to content