Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Ресторан Златна 7-ка

Адреса: Маршал Тито бб, Демир Хисар (Google Maps)

Телефон за контакт: +389 (0)72 254 402

Facebook page: линк

Драги пријатели и љубители на добриот вкус на храна, повелете ве очекуваме во ЗЛАТНА 7-ка!

Изберете го вашето омилено јадење!

Skip to content