Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЕТНО РЕСТОРАН БАБИНО

БАБИНО…. Спојот на Божјата убавина, превкусните јадења и одличната атмосвера!

БАБИНО…. Спојот на Божјата убавина, превкусните јадења и одличната атмосвера!

Локација: с. Бабино (Google Maps)
Контакт телефон: +389 (0)47 271 800, +389 (0)78 362 711
Facebook page: линк
Instagram: линк
Skip to content