Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ ВИРОВО

Во организација на Здружението за рурален развој ВИРОВО, Демир Хисар, во текот на месец октомври во село Вирово традиционално се одржува Саем на земјоделски производи.

All-focus

На саемот сите заинтересирани имаат прилика да ги промовираат и продаваат своите земјоделски производи, како од Општина Демир Хисар, така и од останатите општини, со богата културно-уметничка програма и можност за дружење, размена на искуства, купопродажба на земјоделски производи и веселба.

Традиционално оваа манифестација е поддржана од Градоначалникот на Општина Демир Хисар и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ

ВИРОВО 2023

Контакт: Стојковски Драге 070 422 796

E-mail: 777.zana@gmail.com

ФБ линк: https://www.facebook.com/p/NVO-Virovo-100067366338793/?paipv=0&eav=AfbL2kN97UCDLcVxFSs_mHw_3Rni_F67S1gZdyXWaMNiXKIdEYWVvYuhHpX-IBzz1cA&_rdr

Skip to content