Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Сместување Слоештица

Објектот има две простории за сместување со вкупно 4 поединечни лежаи.
Локација: с. Слоештица, Демир Хисар (Google Maps)
Контакт телефон: +389 (0)71 334 550, +389 (0)78 416 945
Skip to content