Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЕВН планирани прекини за 27.10.2022

На ден 27.10.2023г. во период од 09.15 ч. до 14.15 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од с.Бараково,с.Единаковци,с.Света и ТС Млин

Skip to content