Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЕВН планирани прекини за 27.10.2022

Почитувани,

Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека на ден 27.10.2023г. во период од 09.15 ч. до 14.15 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од  с.Бараково, с.Единаковци, с.Света и ТС Млин;

Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.

Со почит,
ПО-РЦУК Демир Хисар

Skip to content