Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Покана: Состанок за креирање на Буџет и програми за 2024

Согласно донесениот заклучок од страна на Советот на Општина Демир Хисар, а во духот на транспаретноста во работењето на општината во поглед на вклучување на граѓаните во процесите на донесување на одлуки, Ве покануваме да присуствувате на заеднички состанок Со Градоначалникот и членовите на Советот на Општина Демир Хисар, на ден 24.11.2023 година (петок) во […]

Skip to content