Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Покана: Состанок за креирање на Буџет и програми за 2024

Согласно донесениот заклучок од страна на Советот на Општина Демир Хисар, а во духот на транспаретноста во работењето на општината во поглед на вклучување на граѓаните во процесите на донесување на одлуки, Ве покануваме да присуствувате на заеднички состанок Со Градоначалникот и членовите на Советот на Општина Демир Хисар, на ден 24.11.2023 година (петок) во 10:00 часот во салата за состаноци во Домот на пензионерите во Демир Хисар.

Состанокот има за цел да при креирање на Буџетот и програмите за 2024 година, ги наведете вашите предлози и проекти коишто се приоритет во вашата месна заедница за реализација во наредната 2024 година.

Претходно, Вашите предлози потребно е задолжително да ги утврдите на состанок на Одборот на вашата месна заедница.

Присуството е задолжително!

Лице за контакт: Александар Пејковски, 078 801 008.

Превземи: Покана до Претседател на МЗ

Општина Демир Хисар

Никола Најдовски, Градоначалник

Skip to content