Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Одржан состанок со претставниците на месните и урбани заедници за утврдување на приоритети за 2024 година

Согласно донесениот заклучок од страна на Советот на Општина Демир Хисар, а во духот на транспаретноста во работењето на општината во поглед на вклучување на граѓаните во процесите на донесување на одлуки, на ден 24.11.2023 година (петок) во 10:00 часот во салата за состаноци во Домот на пензионерите во Демир Хисар се одржа состанок на […]

Skip to content