Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ОТЧЕТ – ДВЕ ГОДИНИ ОД РАБОТАТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НИКОЛА НАЈДОВСКИ

– транспарентно презентирана досегашната работа по однос на реализираните, проектите во тек и планираните проекти во периодот 2021, 2022 и 2023 година. 15.12.2023 Во фоајето на Домот на културата „Илинден“, Демир Хисар, денес, официјално беше презентиран Отчетот – две години од работата на градоначалникот на Општина Демир Хисар, Никола Најдовски. Најдовски, пред присутните сограѓани и […]

Skip to content