Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Партнерство за поефикасно управување во општините

На настанот „Партнерство за поефикасно управување во општините, четвртата група партнер-општини“, Општина Демир Хисар, претставувана од градоначалникот Најдовски, потпиша Меморандум за соработка со ДТ Глобал, кој е главен имплементатор на Проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите и се обврза на унапредување на своите капацитети. Преку оваа заедничка цел се унапредува […]

Skip to content