Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Национален фолклорен фестивал “ВЕЛИГДЕНСКИ ФОЛКЛОРНИ СРЕДБИ” Демир Хисар 2024

Учествуваат: КУД “ИЛИНДЕН” Битола КУД “БИСЕР” Кичево КУД “ЃЕРДАН ОД БИСЕРИ” Охрид КУД “ИЛИНДЕН” Демир Хисар Градски плоштад Демир Хисар 28.04.2024 година (недела) 12 часот Фестивалот е во организација на Дом на културата “Илинден” Демир Хисар со поддршка на Општина Демир Хисар и Министерство за култура

Skip to content