Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Национален фолклорен фестивал “ВЕЛИГДЕНСКИ ФОЛКЛОРНИ СРЕДБИ” Демир Хисар 2024

Учествуваат:

🔸 КУД “ИЛИНДЕН” Битола

🔹 КУД “БИСЕР” Кичево

🔸 КУД “ЃЕРДАН ОД БИСЕРИ” Охрид

🔹 КУД “ИЛИНДЕН” Демир Хисар

📍 Градски плоштад Демир Хисар

🗓️ 28.04.2024 година (недела)

🕛 12 часот

➡️ Фестивалот е во организација на Дом на културата “Илинден” Демир Хисар со поддршка на Општина Демир Хисар и Министерство за култура

Skip to content