Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Деветти хуманитарен меѓуинституционален турнир во мал фудбал

Почитувани, Ве информираме дека овогодишниот IX. Меѓуинституционален хуманитарен турнир во мал фудбал, 2024 год., кој, традиционално, секоја година се одржува под покровителство на градоначалникот на Општина Демир Хисар, а во пресрет на Велигденските празници, започнува официјално на 21.5.2024 г. (понеделник), со почеток од 17.00 часот, а ќе трае до 23.5.2024 г. (четврток). Поради спроведувањето на […]

Skip to content