Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

МАНИФЕСТАЦИЈА „СМИЛЕВСКИ КОНГРЕС 17 – 18 МАЈ 2024“

Во славно Смилево ќе се одржи манифестација со богата културно – уметничка содржина, а во организација на НУ „Денови на Смилевскиот конгрес“, а истата, меѓу другите, е поддржана и од Општина Демир Хисар, како и од Домот на културата „Илинден“, Демир Хисар. Ве известуваме дека, Јавното претпријатие „Дехи Транс“, Демир Хисар, организира бесплатен превоз на […]

Skip to content