Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

МАНИФЕСТАЦИЈА „СМИЛЕВСКИ КОНГРЕС 17 – 18 МАЈ 2024“

Во славно Смилево ќе се одржи манифестација со богата културно – уметничка содржина, а во организација на НУ „Денови на Смилевскиот конгрес“, а истата, меѓу другите, е поддржана и од Општина Демир Хисар, како и од Домот на културата „Илинден“, Демир Хисар.

Ве известуваме дека, Јавното претпријатие „Дехи Транс“, Демир Хисар, организира бесплатен превоз на релација Демир Хисар – Смилево – Демир Хисар, за двата фестивалски денови.

Бесплатниот превоз Демир Хисар – Смилево, ќе тргнува во 19:00 ч., пред платото на општинската зграда, додека за назад Смилево – Демир Хисар ќе тргнува во 1:00 часот по полноќ.

Местата за превозот се ограничени!

Контакт за резервација: 070 468 124

Skip to content