Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

7 ДЕМИРХИСАРСКА ЛЕТНА ШКОЛА 07-12.07.2024 ГОДИНА

ОПШТИНАТА ГИ АНГАЖИРА СОПСТВЕНИТЕ КАПАЦИТЕТИ ЗА УСПЕШЕН ПОЧЕТОК И ТЕК НА ТРАДИЦИОНАЛНАТА ШКОЛА Демирхисарската летна школа прерасна во препознатлив научно-едукативен бренд. Според својот формат, концепција, број на учесници, теми и учество на релевантни државни образовни и научни институции и едукатори, а особено според бројот на заинтересирани студенти, дипломци, магистранди и докторанди, е пред сите слични […]

Skip to content